Добредојдовте на вебсајтот на ФЗЦ 11 Октомври А.Д.

Почитувани, чест ни е да ве известиме дека на веб сајтот на ФЗЦ 11 Октомври А.Д. во делот Актуелни новости можете да прочитате за сите новости поврзани со работењето на фабриката.