ФЗЦ 11 Октомври на саем во Дизелдорф

FZC 11 Oktomvri A.D. ќе биде присутен на најголемиот светски саем за цевки и цевководна индустрија, од 16 до 20 април 2018 година. Нашиот тим со нетрпение очекува да ве запознае во сала 7 на штандот B20.

Hall Map PNG1Logo größer1